Rockabilly stilen

Skön Rockabilly stil

Skön Rockabilly stil

Japp ni läste rätt! Rockabilly stilen är det nya ”jag”. Nä, skämt och sidor, jag har inte skruvat tillbaka modeklockan 70 år och anammat rockabilly stilen fullt ut. Vad jag dock har gjort är att jag har beställt mina första rockabilly kläder någonsin. Efter ett fint litet erbjudande att hänga med på Sweden Rockabilly Festival (28-29 juni) bestämde jag mig för att gå all-in och överraska mina erfarna vänner med snygga rockabilly kläder.

När jag designar mina egna kläder använder jag självklart inspiration från så mina stilar som möjligt, vad jag dock har missat är denna underbara rockabilly stil. För er (som de flesta av mina läsare troligtvis är) som helt missat stilen och modet inom rockabilly rekommenderar jag att bland annat följa utsatta länkar för mer info.

Min nya kollektion med inspiration från 50-talet

Färgglada Skor

Skor – Inspiration 50-tal

Klänningar i all ära men det det börjar bli lite enformigt att endast erbjuda mina kunder klänningar. Jag har länge funderat på att utöka mitt sortiment men har saknat motivation, en avsaknad av motivation jag tror härstammar från att jag inte hittat något jag verkligen brinner för. Som modeskapare och egen designer gäller det att hitta något man verkligen tycker om att skapa, detta är nog något alla modeskapare skriver under på. Att helt anpassa sin kollektion efter marknaden kan generera snabba cash (nåväl, iaf snabbare cash) men i längden måste du tycka om det du skapar. Den nya kollektionen kommer att bestå av färgglada skor.

Till en början kommer jag endast att designa lågskor, i förhoppning om att utöka till högklackat inom en snar framtid. Alla skor kommer dock vara färgglada och inspirationen kommer ifrån 50-talet. Jag är ungefär halvvägs med den första kollektionen av lågskor, en kollektion som kommer att bestå av 5 stycken olika skor. Formen är snarlika på alla skor, det som kommer vara utmärkande är färgerna. Priset på kommer ligga runt 699 kr per par och säljas direkt på bloggen. På återseende!