Kläder på nätet

En snygg klänning

Min snygga klänning :)

Det finns helt sjukt mycket snygga kläder på nätet som bara väntar på att bli hittade. Jag själv har nästan helt lagt ner med att köpa kläder ute i affär. När jag ska köpa kläder så sätter jag mig bara framför datorn och surfar in på  någon klädbutik som finns på nätet och börjar titta på kläder. Kläderna som jag hittar där tycker jag själv är både snyggare och många gånger billigare än de som går att hitta i en affär. Mina inköp brukar ofta ligga på en runt 4-5 paket per månad och det kostar mig ett par tusen att köpa mina kläder. Själv så tycker jag inte att detta är något extremt då många andra som verkligen älskar mode lägger ner långt mycket mer än vad jag själv betalar för kläder varje månad. Allt handlar väl om prioriteringar. Jag tycker att det är viktigt att hålla min garderob uppdaterad med snygga klänningar, jeans och linnen – då får det kosta lite.

Inför speciella tillfällen så brukar jag lägga ner lite mer tid och lite mer pengar på att hitta det snyggaste och bästa. Ett speciellt tillfälle är förstås jul och nyår, kanske två tillfällen men ändå. Kläderna för dessa båda tillfällen brukar ändå inhandlas vid samma tillfälle. Jag vill alltid vara ute i god tid inför dessa båda tillfällen när det gäller att hitta mina kläder. Många jag känner väntar med att köpa sina klänningar de ska ha på nyår tills i mellandagar då många klädbaffärer har sin klädrea. Men själv så tycker jag att man kan hitta billiga kläder på nätet redan innan mellandagarna.

Mina senaste inköp har alla varit från klädaffärer på internet, de senaste jag kan komma ihåg i alla fall. Jag köpte en klänning från nelly för ca. en vecka sedan. Veckan innan det blev det ett par riktigt snygga boyfriend-jeans från bubbleroom och under samma vecka blev det ett par snygga linnen från zalando också.